2009. október 29., csütörtök

OKTÓBER 29 - JAVASLAT A BOLIVIAI TÉMÁHOZ




Kép: EU-s állampolgárok terroristaként
BŐVEBBEN OLVASHATÓ
Kedves olvasóinknak azt javasoljuk, hogy akit a boliviai terroristák témája bűvebben érdekel, azok a jobboldali sávban, lent található linkek között szereplő "Terroristák Boliviában" oldalt keressék, mert ott több és részletesebb anyag található a naponta alakuló újabb fejleményekről.

HAMISAN TÁJÉKOZTAT A HÍR-TV

Ma este a 7 órási hírekben úgy állították be a most netre föltett "hamis" videót, mintha az valami bizonyíték lenne arra, hogy nem úgy történt az esemény, ahogy eddig állították. Azt állították hogy a boliviai parlamenti bizottság a videó miatt "rendkívüli" ülést tartana és azt hazudozák, hogy fegyvereket helyeztek el a szobákban és nem is volt tűzharc. Itt is csak arról van szó, hogy a Hír-TV és a Magyar Nemzet az áprilisi ügy óta, mióta megtudták, hogy zsidóterroristákról van szó, mást se csinálnak csak mossák a magyar közvélemény agyát, hogy "nem is voltak terroristák....".
Úgy látszik valami titokzatos kezek rendezték meg azokat a felvételeket is, amelyeken az összes terrorista fegyverekkel látszik a szállodai szobákban? Miért hamisít a Hír-TV? Azért, mert ha idejönnek kutakodni a boliviai képviselők, akkor bizony ők valóságos terroristákról fognak beszélni és valóságos fegyverekről, stb. A hamis videó ügyre később még visszatérünk.