2009. október 31., szombat

OKTÓBER 31 - TOLVAJNYELVEN BESZÉLNEK

Kép: a palesztínkendős nemzetközi zsidó

DEMOKRATÁK ÉBRESZTŐ – üvöltötte a csótány
CSÓTÁNY VITUSTÁNCA

A radikális Jobbik igazi veszélyt, fenyegetést a polgári, jobbközép táborra jelent - erről Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke beszélt a Magyar Nemzetben szombaton megjelent interjúban. Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: a jelenlegi nemzetközi erőtérben és történelmünk legsúlyosabb válsága közepette kifejezetten árt a jobbikos radikalizmus térnyerése. Hozzátette: minden, a Fidesz helyett a Jobbikra leadott szavazat a jövő esélyét gyengíti. Kövér szavai szerint bár az első pillanattól kezdve a szocialistáknak látszott az érdekeit szolgálni a Jobbik működése, „de a fagyi visszanyalt" és a júniusi EP-választáson a Jobbik megverte az MSZP-t a hagyományos észak- és kelet-magyarországi fellegváraiban. A Fidesz választmányának elnöke szerint az MSZP összeomlása független a Jobbik fellépésétől, a radikális párt ugyanakkor ügyesen, bizonyos tekintetben profi módon használta ki az egyes országrészekben már szinte elviselhetetlen problémák nyomását. Leszögezte azonban, hogy a Jobbik egyszerű válaszaival szemben a megoldásokat, amelyek szerinte korántsem lesznek egyszerűek, csak a Fidesz nyújthatja az emberek gondjaira. (MTI)

A zsidókommunistákra jellemző, hogy nincsenek új, eredeti ötleteik, hanem a régen bevált recepteket veszik elő újra. Most, 2009-2010-ben újra akarják megismételni a már 1989-ben megrendezett paktumot. Mindkét esetben az a közös vonás, hogy a magyar népet tudatosan kihagyják a számításból. A magyar nép feje fölött akarnak megint osztozkodni és paktumot kötni. Mivel a magyar népnek jelenleg sincs egy erre hivatott politikai tömegszerevezete, ezért a bűnözők nyeregben érezhetik magukat, hiszen semmilyen ellenállásra nem kell nekik számítani. Az itt-ott előforduló értemiségi nyavalygások semmit sem számítanak a dolgok kimenetelében. A bűpártok és a bűnsajtó tömbje megbonthatatlan, hiszen mindkét banda egymásnak a foglya. Márpedig Magyarországon bármilyen politikai változást szabad sajtó nélkül lehetetlen elképzelni, de ez még kevés. Megszervezett, azonnal mozgósítható, magyar tömegszervezet ugyanilyen fontos ehhez. Most a választási kampány idején a magyarok megint hoppon maradnak, mert vagy a zsidó-Fideszre vagy a szalonképes-Jobbikra választhatnak. Egyik kutya, a másik eb. Az egyik tizenkilenc, a másik húsz. Ugyanannak az éremnek a két oldalát képviselik.

KÖVÉR TOLVAJNYELVE

A pártok nem magyarul, hanem bűnözői tolvajnyelven beszélnek. Ezt, ha meg akarjuk érteni, le kell fordítani magyarra. Kövér csak azt mondta ki, hogy a Jobbik a polgári táborra jelent veszélyt. Magyarul a zsidókról és az őket kiszolgálókról van szó. Miközben Kövér is tudja, hogy itt semmiféle Jobbik veszély nincs, ezzel csak a választókat akarják megetetni. A Jobbikos radikalizmus is hazugság, hiszen ez a Jobbiknak csak amolyan bedobott jelszavak gyűjteménye, ezek mögött nem kell valódi tetteket elképzelni. A Jobbik növekedését és térnyerését két dolog határozta meg. A Jobbik kimond olyan társadalmi bajokat, gondokat, megoldatlanságokat, amelyeket a Fidesz soha nem akart kimondani. De a Jobbiknak ezek a szólamok, csak üres igéretek, ezeket nem kell komolyan venni. A Jobbik másik növekedését a hazai zsidósajtónak köszönheti, hiszen fel kellett pumpálni egy szaloképes pártot, azért, hogy a Fidesznek legyen egy látszat-ellenzéke. Hiszen most a kommunisták a háttérbe fognak húzódni, anélkül, hogy anyagi javaikat elszámoltatnák. Akár a Fidesz, akár a Jobbik, csak ködös dolgokat emlegetnek és ez a szemfényvesztés eltart egészen a választásokig. Hiszen a legnagyobb tétről már a háttérben korábban megegyeztek: nem lesz valóságos, minden bűnözőre kiterjedő elszámoltatás, számonkérés.