2009. október 27., kedd

OKTÓBER 27 – HAZAÁRULÓ KÜLÜGY

A KÜLÜGY TÁMOGATJA
A CSEH ÉS SZLOVÁK GYILKOSOKAT

Magyarország elutasítja, hogy a lisszaboni szerződés cseh ratifikálása érdekében az Európai Unió bármilyen módon említést tegyen a Benes-dekrétumokról. Balázs Péter külügyminiszter Luxembourgban, az EU-országok kétnapos külügyminiszteri értekezlete után kijelentette: Magyarország számára ez olyan vörös vonal, amelyet nem szabad átlépni – fogalmazott. Álláspontját azzal indokolta, hogy az EU reformszerződése a jövőről, nem a múltról szól.
„Semmilyen utalás nem történhet tagállami jogi aktusokra, kiváltképp nem visszamenőleges hatállyal” - szögezte le a miniszter. Balázs Péter azt is elutasította, hogy módosítsák a Magyarország által elsőként ratifikált lisszaboni szerződést, illetve hogy bármi olyan megoldást, kiegészítést illesszenek hozzá, amely újabb ratifikációt igényel. (MR) Kép: Balázs, a hazaáruló
A külügyér szemérmetlenül hazudik is, mert a Benes-dekrétumok ma is érvényben, hatályban vannak (bizonyos részei) és a jogkövetkezményei miatt az üldözött, legyilkolt magyarokat soha nem kárpótolták!