2009. október 12., hétfő

OKTÓBER 12 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

OLTÁSKAMPÁNY
KUDARCBA FULLADT

Talán sikernek is elkönyvelhető, hogy a hatalmas állami propaganda csődött mondott. Nincs olyan nap, hogy ne emlegetnék a sok csalást a disznóoltásokkal kapcsolatban és most már átmentek a hírek fenyegetésekbe. A Ház mai ülésén a globalista ügynök (Kökény Mihály) indulatos ukázt eresztett meg, hogy türhetetlenek a rémhírterjesztések, az orvosok is szabotálnak és a lakosság nem az állami hazugságot hiszi el, hanem azt amit a pletykákból és az internetről szereztek meg. Miért nagy a pánik? Azért, mert ezzel az ellenállással a nép megmutatta erejét, hogy nem hagyja magát becsapni, másrészt a kufároknak nem jött be az a nagy üzlet, amit az eladásból számítottak. Világjárványról hazudoznak, de erre semmi bizonyítékuk nincs.

FIDESZ HÜLYÉNEK
NÉZI A MAGYAROKAT

Közölte: a következő napokban, hetekben a Fidesz önkéntesei postaládákba bedobva, személyesen, illetve közterületekre kitelepülve a lehető legtöbb emberhez el fogják juttatni a füzetet, amelynek egy példánya 9,40 forint plusz áfába kerül. A politikus szerint a kiadvány elkészítését az indokolta, hogy ma ugyanaz zajlik, mint 2005-ben: a kormány hamis információkat juttat el az emberekhez, és azt állítja, hogy minden rendben van Magyarországon, „miközben tudjuk, hogy ez koránt sincsen így”. A kormány a valós adatokat igyekszik meghamisítani, kikozmetikázni - mondta, hozzátéve: az embereknek azonban joguk van tudni, miről is van szó valójában. A „Hová tűnik el a pénz, és mit vesz el Öntől a Bajnai-kormány?” alcímet viselő füzet tényállításai a 2010-es költségvetés tervezett pénzügyi intézkedésein és az Állami Számvevőszék megállapításain alapulnak – ismertette Nyitrai Zsolt. A fotókkal is illusztrált tájékoztató páros oldalain a Hunvald György erzsébetvárosi polgármester számára az előzetes letartóztatása óta kifizetett juttatásokra, a szintén előzetesben lévő Zuschlag János ügyére, Veres János volt pénzügyminiszter 183 ezer forintnyi étkezési utalványára, a BKV-s végkielégítésekre, a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatos földcsereügyletből származó kárra, a MÁV privatizációja során sikerdíjként kifizetett kétmilliárd forintra, valamint Oszkó Péter pénzügyminiszter „jogszabályellenesen épülő” budai villájára hívják fel a figyelmet. A páratlan oldalakon a Bajnai-kormány tervezett megszorításait veszik sorra. 80 milliárdos elvonás a nyugdíjasoktól, 75 milliós a mozgássérültek támogatásából, 17 milliárdos a gyermekétkeztetés támogatásából, 1,8 milliárdos a tűzoltóságtól, 400 milliós a mentőktől és több tízmilliárdos elvonás a vasúttól, valamint az egészségügytől - sorolja az állításokat a fideszes kiadvány. (MTI)
A Fidesz sajtókampánya mögött az van, hogy rettegenek attól, hogy nem szereznek biztos győzelmet jövőre a választáson és most nem sajnálják a pénzt ezekre a hazugságokra, amelyekért ők is felelősek voltak.

DISZNÓOLTÁS DISZNÓSÁGAI

Tíz évre titkosította az Egészségügyi Minisztérium az Omninvest Kft-vel a sertésinfluenza elleni védőoltásra kötött szerződést. A Heti Válasz azért kérte a dokumentum kiadását, mert olyan szervezési hibákat tapasztal a világjárványra való felkészülés során, amelyek következtében akár százezer számra is megmaradhatnak a lakosság számára ingyenesen biztosítandó vakcinák. A tárca sajtóirodája megtagadta a fizetési és a szállítási feltételeket rögzítő dokumentum kiadását. Lapunk az adatvédelmi biztoshoz fordult. Három alkalom - legalább ennyiszer kell elmennie a háziorvoshoz egy családnak, ha szeretné beoltatni magát a sertésinfluenzát okozó H1N1 vírus ellen. Mintha éppen az lenne a cél, hogy elriasszák a lakosságot a védőoltástól. Ha nem említjük meg a világhálón terjengő és hetekig válasz nélkül hagyott rémleveleket, még mindig idesorolhatjuk, hogy az oltást az asszisztens is beadhatja, ám a gyereknek a felnőttek háziorvosa nem, és fordítva sem. Sőt, a gyerekorvos a felnőttnek már a receptet sem írhatja meg, amire ki lehetne váltani a vakcinát. Így egy családnak legalább háromszor kell elmennie a háziorvoshoz. Hab a tortán, hogy az oltóanyag dobozában az szerepel: gyermekek is kaphatják az oltást, miközben 18 év alattiakra nincs is forgalomba hozatali engedély. A dobozban lévő betegtájékoztató ugyanis nem azonos az Országos Gyógyszerészti Intézet által elfogadott jelenleg érvényes betegtájékoztatóval. Bármilyen furcsa, a gyártó mégsem követett el szabálytalanságot, hiszen az OGYI a betegellátás folyamatos biztosítása érdekében engedélyezheti egyes gyártási tételek forgalomba kerülését akkor is, ha azok alaki-formai szempontból eltérnek az érvényes forgalomba hozatali engedélytől és ezek a hiányosságok a gyógyszer biztonságos alkalmazását nem veszélyeztetik. Ez történt a Fluval P - így hívják az oltóanyagot - esetében is, melyről a www.ogyi.hu honlapon külön tájékoztatás is olvasható. Az orvosok érzékenyen reagálnak a kuszaságra, Heti Válasz több háziorvossal is beszélt, de egyetlen olyat sem találtunk, aki a körzetében lakóknak akár csak 20 százalékát átoltaná. A járvány megelőzéséhez viszont a lakosság mintegy felét kellene beoltani, ezért a kormány négymillió ingyenes vakcinát rendelt és a közeljövőben még kétmillió patikai forgalomba kerülő oltóanyagra szerződik. (hetivalasz,részlet)


MEGGYALÁZZÁK A
ZSIDÓK A EMLÉKMŰVEINKET

Az internetes pornóoldalakon hemzsegnek az olyan klipek, amelyek jól beazonosítható, turisztikailag is frekventált fővárosi helyszíneken készültek. Korábban már közfelháborodást váltottak ki azok a videók, amelyen például a Boráros téren vagy a Petőfi híd budai hídfőjének csomópontjában, fényes nappal, a zsúfolt villamos- vagy buszmegállóban könnyít magán vagy kényezteti magát hiányos öltözetben egy-egy vállalkozó kedvű fiatal lány. Látható olyan klip is, amelyen - szintén fényes nappal - az Andrássy úton halad végig egy vélhetően távolsági, sárga busz, amelyen - a járókelők által is jól kivehetően - egy éltesebb korú férfi szexel egy utast alakító leányzóval, a többi "utas" megjátszott megrökönyödésére. De található olyan videóklip is a neten, ahol egy igencsak ifjú leány az Örs vezér téren, a bevásárlóközpontot a HÉV-végállomással összekötő gyalogos felüljárón mutogatja magát, majd letérdelve tesz férfipartnere kedvére, és hasonló képsorokat rögzítettek a forgalmas óbudai piac főbejáratával szemközt, a parkoló autók között. (stop,részlet) Kép: pornófilmezés a Hősök-terén

Miért nem a Dohány utcai zsinagógában forgatják a pornófilmeket?

FIDESZES MŰCIRKUSZ

Molnár arról beszél, a zsidó nagytőke be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot. Molnár szerint Jeruzsálemben magyarul tanítják a gyerekeket, hogy a diákok megtanulják új hazájuk nyelvét. "Magyarországon szívesen látnak mindenkit, aki tisztességes szándékkal jön, legyen az zsidó, kínai vagy maláj, de az nem tisztességes, hogy fel akarják vásárolni az országot" – mondta. A Youtube videómegosztón látható egy másik videofelvétel, amelyen Molnár Oszkár azt mondja, ha majd Szetey Gábor (a Miniszterelnöki Hivatal egykori államtitkára, aki nyíltan vállalta homoszexualitását) bekerül a börtönbe, ott majd megtudja, mit jelent, ha az "egyneműek házasságot kötnek". Szeptember elején a polgármesterről az RTL Klub Híradó-ja mutatott be egy felvételt az edelényi képviselő-testület üléséről, amelyen Molnár azt állította: a cigányok által többségében lakott településeken, például Lakon és Szendrőládon, a terhesség ideje alatt szándékosan olyan gyógyszerekkel ártanak születendő gyermeküknek, melyek hatására bolond gyerekek születnek, így pedig dupla családi pótlékot kapnak. A kijelentés miatt a szendrőládi kisebbségi képviselők feljelentést tettek az edelényi polgármester ellen. A bíróság felfüggesztette az eljárást, mert Molnár Oszkár országgyűlési képviselő, és csak a mentelmi jogának felfüggesztése után indítható ellene büntetőeljárás. A bírósági végzésben szerepel az is, hogy a bíróság "a mentelmi jog felfüggesztése vagy annak megtagadása tárgyában indítványát az Országgyűlés elnökének megküldte". (origo,részlet)
Kiderült, hogy Molnár Oszkár kijelentései a Fidesz-vezetők megrendelésére készültek....