2009. október 14., szerda

OKTÓBER 15 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL



SÓLYOM NEM ADJA ÁT
A HATALMAT VUKICSNAK

Herpai Sándor, a Magyarok Szövetségének alelnöke elmondta: "Október 25-én a köztársasági elnöki palotához vonulunk egy nagyszámú küldöttséggel, hogy tiltakozzunk az ellen, hogy a Köztársasági Elnöknek augusztus 25-én átadott az alkotmányozásra vonatkozó felhívásunkat annak ellenére, hogy átvették, a mai napig semmilyen válasz nem érkezett."
(magyarokszovetsege, részlet

Hogy mennyire komolytalan és nevetséges erőlködés Vukics őrnagy látszatszervezete, a Magyarok Szövetsége (zsidók vezetésével), az a fentiekből is kiolvasható. Vukics, a patkányköztársaság őrnagya, a sztálinista alkotmányra esküdött föl és úgy tesz mintha meg akarná dönteni ezt a rendszert. Ezt senki sem gondolja komolyan. Most a választási kampányban újabb lebukás vár rájuk, hogy milyen nyilatkozatokat fognak tenni a pártokról és a választásokról? Állítólag Vukicsék szervezete jelölteket fog állítani, csak még még azt nem közölték milyen formában és milyen színekben? Hallgatnak arról is, hogy mi a véleményük a választással kapcsolatban? Menjünk-e szavazni vagy sem? Ilyen alapvető kérdésben is hallgatnak. Igaz, ez utóbbi kérdésről a Jobbik is hallgat. Kép: Vukics őrnagy

NEM MEGY AZ OLTÁSI ÜZLET

Mivel jelentős társadalmi ellenállás alakult ki a disznóoltással kapcsolatban, ezért a lakosság megfélemlítése miatt minden napra egy gyanús halált mutatnak be. Persze se képeket, se részletes adatokat ilyenkor nem mondanak. Csak úgy el kellene hinnünk ezeket?