2009. október 18., vasárnap

OKTÓBER 18 – KÉPMUTATÓ ZSIDÓK


Az alábbi nevetséges és képmutató okoskodást az egyik zsidó (Münzberg) írta a másiknak, Ferge Zsuzsának (aki a kommunista rendszer ügyeletes szociológusa volt, csak akkor marxistaként) és megjelent egy zsidó oldalon (Barikád), amely egybként a Jobbik szócsöve. Így teljes a kép, hogyha az alábbi szöveget olvassuk. Alul az a változat, amit a zsidók elhallgatnak, csak be kellett helyettesíteni egy szót.

A CIGÁNYKULTÚRÁRÓL

Ferge Zsuzsa szociológus: „…sem a cigánykultúrára, sem a nehéz helyzetek, sem pedig a társadalmi egyenlőtlenségek okozta helyzetek megfelelő kezelésére nincsenek felkészítve a pedagógusok.” (http://www.mno.hu/portal/670424) Tisztelt Ferge Zsuzsa, Ön mit ért a „cigány kultúra” fogalmán, melyre a pedagógusok nincsenek felkészítve? Én a generációkon átívelő munkakerülést, habituális bűnözést, a segélyből vagy bűnözésből élés életformáját, a társadalmi normák és a törvények semmibe vételét. Nonszensz, hogy a decens, többségi magyar társadalom -pl. tanárok rendőrök- ismerkedjenek a cigány kultúrával, és tolerálják a cigányság évszázados magyarországi ámokfutását. Annak jött el az ideje -már évtizedekkel ezelőtt-, hogy a becsületes, törvénytisztelő romák csatlakozzanak a békét, prosperitást kívánó magyarsághoz, rekesszék ki maguk közül a polgári életvitelre képtelen társaikat, határolódjanak el a „cigánykultúrától”, és együtt parancsoljunk megálljt a cigánybűnözésnek, illetve a „megélhetési gyerekgyártásnak”, a „segélypolitikának”. Tisztelt Ferge Zsuzsa, ebben kérem az Ön és az Önhöz hasonló befolyásos szociológusok társadalomtudományi szakemberek segítségét.
Üdvözlettel:Münzberg Mihály

A ZSIDÓ KULTÚRÁRÓL

Tisztelt Ferge Zsuzsa, Ön mit ért a „zsidó kultúra” fogalmán, melyre a pedagógusok nincsenek felkészítve? Én a generációkon átívelő munkakerülést, habituális bűnözést, a segélyből vagy bűnözésből élés életformáját, a társadalmi normák és a törvények semmibe vételét. Nonszensz, hogy a decens, többségi magyar társadalom -pl. tanárok rendőrök- ismerkedjenek a zsidó kultúrával, és tolerálják a zsidóság évszázados magyarországi ámokfutását. Annak jött el az ideje -már évtizedekkel ezelőtt-, hogy a becsületes, törvénytisztelő zsidók csatlakozzanak a békét, prosperitást kívánó magyarsághoz, rekesszék ki maguk közül a polgári életvitelre képtelen társaikat, határolódjanak el a „zsidókultúrától”, és együtt parancsoljunk megálljt a zsidóbűnözésnek, illetve a „megélhetési gyerekgyártásnak”, a „segélypolitikának”. Tisztelt Ferge Zsuzsa, ebben kérem az Ön és az Önhöz hasonló befolyásos szociológusok társadalomtudományi szakemberek segítségét. Üdvözlettel: a blog szerkesztője