2009. október 18., vasárnap

OKTÓBER 18 - TERROR MAGYARORSZÁGON

ENNIVALÓ NINCS
OLTÁS AZ VAN

Miközben a patkányköztársaságban gyerekek százezrei éheznek, fűtetlen iskolába járnak, szüleik munkanélküliek, aközben a cionista ávósállam oltásokkal akarja a gyerekeket is lebénítani. Ma mondták a hírekben, hogy a gyerkeknek való oltást, 10 és 20 fős önkénteseken "próbálták ki" és ez alapján a gyógyszerészeti hatóság megadta az engedélyt az oltásokra. Már ez a hír is önmagában sokkoló, hiszen gyógyszert bevezetni, sok ezres kisérletek alapján szoktak, de most nagy a sietség mert a 6 millió magyart be akarják lőni, hogy legyengítsék a szervezetüket.

ORVOSOK IS BŰNÖSÖK

Az Orvosi Kamara mélyen és cinkosan hallgat erről az oltási cirkuszról. Hallgatnak a házorovosok is, bár ők vannak a legnehezebb helyzetben. Ha beadják az oltást az is baj, ha nem adják be, az is baj. Bűnösök azok a háziorvosok, akik sosem tájékoztatják a betegeket arról, hogy bizonyos betegségekre (ahol vitaminokra, ásványi anyagokra és nyomelemekre van szükség) nem érdemes drága gyógyszereket venni, hanem ezek gyümölcsökből, zöldségekből és magvakból bőven pótolhatók és még olcsóbbak is mint a gyógyszerek. A minap a Duna-TV-ben egy híres természetgyógyász élő példákon bemutatott egy rakás növényt amit a természetben ingyen be lehet szerezni és az azokból főzött teák sok mindenre jobbak, mint a gyógyszerek. Most tessék megkapaszkodni!


Azt mondta, hogy az influenza vírusokat tökéletesen megöli a nyers, reszelt torma (képen), amit mézzel keverve lehet elviselhetővé tenni. A tévékből hiányoznak ezek az ismeretterjesztő műsorok, de a zsidó mérgeket bezzeg reklámozzák, mint a Teva cégét is, minden csatornán.