2009. október 14., szerda

OKTÓBER 14 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

Kép: Orbán kóser a rabbiknál és Izraelben
A FIDESZ ZSIDÓKBÓL AKAR
MAGYAROKAT GYÁRTANI

Gyorsított honosítással, magyarországi lakóhely nélkül is magyar állampolgárságot adna a határon túli magyaroknak a Fidesz és a KDNP három képviselője. A törvényjavaslat szerint az állampolgárságot továbbra is kérelmezni kellene, de csak azt kellene bizonyítani, hogy a kérelmező valamelyik felmenője magyar állampolgár volt, és beszél magyarul. (origo)
Ez hallatlan aljasság a zsidópártok részéről. Ha egy mostani romániai zsidónak vagy cigánynak a szülei a háború előtt mondjuk Erdélyben magyar állampolgárok voltak a visszacsatolás idején, akkor ezek most kaphatnak magyar állampolgárságot, ha mondjuk a világ akármelyik más országában is élnek. Ez az az eset, amikor állampolgársággal akarnak mű-mgyarokat csinálni. Zsidóból, cigányból sosem lesz magyar.

MOST MÁR ORBÁN IS TÁMADJA MOLNÁR OSZKÁRT

Kínosnak tartja Orbán Viktor az edelényi polgármester nyilatkozatait, ezért felszólította, nyilvánosan védje meg állításait, vagy vonja le a következtetéseket. (…) Molnár Oszkár miután megnézte az Orbán Viktorral készült interjút, az MR Online-nak azt mondta, megfogadja a pártelnök tanácsát, és ha a sajtó lehetőséget ad rá, nagy nyilvánosság előtt fejti ki álláspontját a kérdéses ügyekben. Molnár Oszkár azonban hozzátette, csak akkor hajlandó erre, ha az általa mondottakat nem lehet manipulálni, például élő stúdióbeszélgetésre hívják. Az edelényi polgármester korábbi nyilatkozatait értékelve előzetesen annyit közölt, finomabban is fogalmazhatott volna, de így sem bánta meg kijelentéseit. (..) Az edelényi politikus az MR Online-nak most elmondta még, hogy a bíróságon is tisztázni kívánja magát, ezért bizonyítékokat gyűjt korábbi kijelentései alátámasztására. „Lehet, hogy a héten, de legkésőbb jövő héten feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen, várhatóan a Központi Ügyészségi Nyomozóhivatalnál.” A vélt magzatkárosításról tett kijelentések miatt már formálódik egy eljárás, miután kedden több száz szendrőládi és laki roma nő, valamint több civil szervezet pertársaságot alakított. A társaság kártérítési igényt jelent be Edelény fideszes polgármesterével szemben a politikus cigánysággal kapcsolatos kijelentései miatt. (MR,részlet)

Most már Orbánnak is le kéne vonni a következtetéseket, vagy pedig bizonyítsa be, hogy ő nem Izrael fizetett ügynöke. Kép: Orbán a rabbiknál

BERLINI TUDÓSÍTÓ KELLENE

A rádió több hete reklámban keres berlini tudósítót. Ez példa nélküli eset, mert ilyen fontos állásokba mindig volt valaki a haveri körből, persze csak zsidó lehetett az illető. Ami az elvárásokat illeti ezek nem szigorúak. Erre az állásra több tucat magyar fiatalt lehetne találni, de van egy olyan érzésünk, hogy megint nem magyar lesz a nyertes. Jelenleg egy régi, pártállami, beszédhibás őskövület tudósított, Zentai Péter. Kifejezetten magyarellenes éllel fogalmazott és tudósításainak java mindig ottani zsidó témákról szóltak. Mit jelent ez a 3 éves médiatapasztalat? Dolgozott- e rádióban vagy tévében? Ez semmit nem jelent. A jelenlegi rádióelnök sem dolgozott mikrofonok előtt soha, mégis elnök lett belőle. A származása miatt. Sokkal fontosabb lenne a szakmai rátermettség, a tehetség, de ez manapság sehol sem szempont a kiválasztásnál. Az összes beszédhibás, idegbajos, személyiségzavaros rádióstól meg kéne vonni a mikrofonengedélyeket.
ELVÁRÁSOK:
• felsőfokú végzettség;
• legalább 3 éves médiatapasztalat;
• a német nyelv bizonyítvánnyal igazolt felsőfokú ismerete;
• mikrofonengedély megszerzése. (MR)

HOL DOLGOZNAK A PESTI ZSIDÓK?
Jó kis kérdés. Ha közzétennék azt, hogy a munkaképes pesti zsidók hol dolgoznak, akkor abból érdekes adatok derülnének ki. Anélkül hogy ezt részleteznénk, elég annyi, hogy a 0.1 %-os etnikai kisebbség bizonyos vezető állások javát 100 %-ban bitorolja. Még az a szerencse, hogy a KSH ezt nem kutatja.

BUDAHÁZYT KOHOLT VÁDAK MIATT ŐRZIK

Jövő év január 19-éig meghosszabbította a Pesti Központi Kerületi Bíróság a terrorcselekménnyel gyanúsított Budaházy György előzetes letartóztatását. A Fővárosi Bíróság közleménye szerint a végzés nem jogerős, mert azzal szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be. A főügyészség szerint Budaházy 2007 elején egy több személyből álló, Hunnia mozgalomnak nevezett csoportot hozott létre és vezetett azért, hogy országgyűlési képviselők elleni támadásokkal – őket megfélemlítve – befolyásolják a parlamenti döntéseket. Az Erzsébet híd 2002-es lezárásával elhíresült Budaházyt legutóbb a hónap elején hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsította meg az ügyészség, amiért még március 15-ei előállítása során rátámadt a rendőrökre. (MTI)

OLTSANAK BE MINDEN DISZNÓ POLITIKUST

Beoltották az országos tiszti főorvost az új influenza elleni vakcinával a sajtó nyilvánossága előtt szerdán. (FH) Persze azt nem mutatták, hogy az ampullában milyen anyag volt. Sőt, az ampullát sem mutatták, ahonnan az oltóanyagot kivették.

CIGÁNYOKKAL VERETI GÁRDÁJÁT A JOBBIK

Érthető, hogy az ilyen esetre felkészületlen, vasaltruhás gárdisták nem állnak neki puszta kézzel a felfegyverzett túlerőnek. De minek megyünk egy cigánytelepre létszám nélkül? Az egyenruhás megjelenés nyilván nem egy baráti ebéd apropóján történik. Minimum előzetes helyzetértékelést, felderítést kell végezni. Ha az várható, hogy 30 cigány odacsődül, akkor ennek megfelelő létszámmal kell odamenni. És egyáltalán, mi a fenének kiabálunk a cigányok ellen, ha képtelenek vagyunk megvédeni magunkat?! Korábban már jeleztük: a Magyar Gárdának a nimbusza addig tart, amíg nem szaladnak bele egy kiadós pofonba. Nem ártana előre átgondolni, mi az, amire képesek vagyunk! A forradalmárok - ’terroristák’ – tüntetgetnek, a ’csendőrség’ pedig saját magát képtelen megvédeni! Ha valamit felvállalunk, akkor csinálni kell! Jövőnk.info
Nyáron az Erzsébet-téren Vona Gábor a rendőrség karjaiba vetette gárdistáit, akik semmi önvédelmet nem mutattak fel az ávósokkal szemben.

HAMIS SZÁLASI PROPAGANDA
MOST MÁR A HUNGARISTA LETT A SZITOKSZÓ

Tegnap este az RTL Klub XXI. század című műsorában egy Szálasival foglalkozó dokumentumfilmet mutattak be, már a beharangozóban a hungarista ’országrombolást’ sulykolva. Így: hungarista. A korábbi náci-fasiszta-nyilas jelzők helyett. A ’hungarista’ jelzőt ez idáig nem használtak, sem a múltat, sem a jelent illetőleg, annak pozitív kicsöngése miatt. Az elmúlt hónapokban azonban a mai Hungarista Mozgalom áttörte az elhallgatás, rágalmazás és összemosás falát. A Magyar Nemzeti Arcvonal újra köztudatba emelte a ’hungarista’ jelzőt. A náci-fasiszta és hasonló jelzők esetünkben már működőképtelenek, a szokásos bolsevista-liberális támadás velünk szemben nem vezet eredményre. A pozitív kicsengésű ’hungarista’ jelző rögzült. Sőt, az Arcvonal tevékenysége is szimpátiát vált ki széles rétegekből. Ami most történik, egy kétségbeesett taktikaváltás a hatalom részéről. Hamarosan a csapból is Szálasi és a ’rettenetes’ nyilas rendszer fog folyni – ezúttal már a hungarista jelző használatával. Az adás után az m1-en is hasonló témájú műsort adtak. Egyelőre az éjjeli órákban, kísérleti jelleggel. Már a szokásos népirtás mesét is félretették, ismertetve, hogy Szálasi célja nem a zsidóság kiirtása és hasonlók voltak, de még a Dunába lövések felelősségét is levették róla. Már csak azt kellett volna kijelenteni: igen, eddig hazudtunk! Nagyon jól tudják, hogy ez a lemez lejárt, már senkit sem érdekel. Így e helyett a hajdani hungaristák társadalompolitikáját igyekeztek kicsavarni, embertelennek bemutatni. Csakhogy ez sem fog működni. A gondolkodó emberek már nem fogadják el feltétel nélkül a neobolsevista történelemszemléletet és annak hazugságait. Pláne nehéz lesz az eddigi hazugságok félretétele után újabbakkal manipulálni. A társadalom nagy részét pedig ez sem érdekli! Az embereket egyszerűen hidegen hagyja a múlt! Másrészt az Arcvonal nem azonosul semmilyen letűnt történelmi képlettel. A hungarizmus időtálló eszmeiség, melynek minden korban megvan a maga küldetése. Megvolt Szent István korában, Szálasi alatt, és megvan ma is. Az ellenoldal még nem értette meg, hogy a történelmi jajgatás és a múlttal való vagdalkozás már nem működik. Ahogy mi sem ragadhatunk a múltba, úgy velünk szemben sem fog ez eredményre vezetni. A történelem kerekei forognak. És az időszerű hungarizmus újra fölemelkedik! (jovonkifo, részlet)
Az RTL TV adása olyan szánalmas volt, hogy még véleményezni sem érdemes.