2009. október 12., hétfő

OKTÓBER 12 - MIT AKARNAK?

Kép: a bűnözők narancsos változata
MIT AKARNAK A
KISEBBSÉGI BŰNÖZŐK?

A kisebbségi bűnözők alatt most kizárólag a zsidókat értjük, mert a cigányok csak azt csinálják amire tőlük bíztatást és támogatást kapnak. Folyik a sajtóban a Molnár Oszkár elleni cirkusz, ami közönséges szemfényvesztés, semmi komoly alapja nincs, ez már a betervezett választási kampánynak az egyik szórakoztató műsora. Ám a lényeg mögötte van és erről senki sem beszél. Miről van szó? Arról, hogy a zsidók ugyanazt akarják elérni most 2009-ban, amit Rákosi akart 1949-ben. Vagyis, azt, hogy a magyarok ne vegyék a szájukra se a zsidókat, se a cigányokat. Semmilyen összefüggésben őket nem lehet emlegetni. Miért jutott a helyzet idáig? Ezt mindenki tudja, csak az áruló, zsidóbérenc értelmiség hallgat erről. Azért nem szabad a magyaroknak megemlíteni a zsidó és cigány szót, mert az a napi közbeszédben 100 %-ban a bűnözéssel kerül kapcsolatba, ami a valóságnak meg is felel. Tehát a zsidók azt akarják, hogy ne beszéljünk a bűnözésről, mert akkor a bűnözőket és a bűnsegédeket is meg kéne nevezni. Azt akarják, hogy inkább halgassunk. Ha hallgatunk, akkor viszont mink is a cinkosságunkkal bűnsegédek leszünk

NEM HALLGATHATUNK

Mese nincs, a bűnözőket nevén kell nevezni. Ma már Molnár Oszkár "finomított" a kamerák előtt és csak a "tisztességtelen" zsidó befektetőket emlegette, mint a Blum-ot, aki a sukorói beruházást akarta megcsinálni mint ügynök. Mert őt ezzel megbízták, ő csak egy ügynök volt. Ha elhallgatjuk a hatamas zsidóbűnözést, akkor a zsidók újjal fognak mutogatni ránk, hogy kérem szépen nincs zsidóbűnözés, hiszen ezt a magyarok sem hozták szóba. Volt már korábban is ilyen hazugságuk, amikor 1989-ben azt vágták a szemünkbe, hogy a Kádár-rendszer alatt senki se tiltakozott az akkori csalások, rablások, bűnözések ellen, tehát a magyarok is bűnözők. Csakhogy ez hazugság, mert aki akkor nyíltan fölemlegette volna a kommunista párt bűnözéseit, azonnal lecsukták volna. Aki ismeri az akkor viszonyokat az tudja, hogy a munkahelyeken a legkisebb hangokat is megbosszulták. Akkor sajtóban ilyet nem lehetett megjelentetni. Ezért a helyzetért is az akkori zsidók voltak a bűnösök, mert ők ültek minden fontos székben.
Alig hogy ez a bejegyzés megtörtént, az ATV betelefonálós adásában a Népszava főszerkesztője, Németh Péter mint műsorvezető elvesztette önuralmát és egy telefonáló nőnek azonnal levette a hangját és azt mondta, hogy önuralmát nehezen tűrtőztetve bírta csak hallgatni. A nő csak annyit mondott - ez volt a bűne - , hogy ne Orbánnak a legutóbbi lakásáról beszéljenek, ahol valami rántottára hívta meg vendégeit, hanem a Gyurcsány-villáról beszéljenek, aki egy zsidónak a villájában lakik. Itt vágták el a nő hangját, mert a zsidó szót kimondta. Egyes lapok évekkel ezelőtt megírták, hogy az a budai villa ahol most Gyurcsány lakik, az a háború előtt egy gazdag zsidóé volt, amit Rákosi ávósai elkoboztak és az Apró Antal- féle családnak adták oda ingyen. Ahogy ez akkoriban ment. Rákosi ÁVO-ja a legjobb budai villákra rámutattak, a lakókat azonnal elzavarták és beköltöztettek egy ávóst vagy valami főzsidót.