2009. október 8., csütörtök

OKTÓBER 8 – DISZNÓZSIDÓK OLTÁSAI


A GYILKOSOK LELEPLEZŐDTEK

Székely Tamás egészségügyi miniszter ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a legfőbb ügyésznél az új influenza elleni vakcináról az interneten és a sajtóban terjesztett hamis, alaptalan állítások miatt. A tárca vezetője szerint a rémhírekkel a járvány elleni védekezés sikerét kockáztatják. (MTI)

KÖSZÖNJÜK A BEISMERŐ VALLOMÁST

Az egyre szélesebb körben terjedő rémhírek emellett elbizonytalanítják a lakosságot, ami végső soron a járvány elleni védekezés sikerét kockáztatja, közölte az Egészségügyi Minisztérium.

Hónapok óta folyik a legnagyobb erővel az oltásokat sürgető kampány, miközben járványról szó sincs. Ám ez a tény nem zavarja a cionista-globalista üzletelőket, akik két legyet akartak ütni egy csapásra, Magyarországon. Egyrészt megfertőzni oltásokkal a magyarokat, hagy pusztuljanak még gyorsabban, másrészt a magyarokkal megvetetni a méregkeveréket, mert ebben van a nagy üzlet. Ehhez asszisztált a kormány és szervei, élükön a tiszti főorvossal és miniszterrel, akiket nyugodtan hóhéroknak is lehetne nevezni. Miért? Hónapokig azt reklámozták, hogy a terhes nők (áldott állapot) nem olthatók, mert nem ismerik a kockázatot. Aztán a héten már azzal jöttek, hogy elsőként a terhes nőket kell oltani. A zsidó vérgyilkosság 5 ezer éves ideológiája húzódik meg az egész kampány mögött. Hála az internetnek és néhány tévének, a lakosságban kételyek ébredtek és már egyre többen vannak, akik látni is vélnek. Először ezek a gyilkosok bedobtak két gyors halált, akiknél a boncolás mutatta ki – állítólag – a disznóvírust. Ma egy újabb rákos halottal jöttek elő, akinél a boncolás szintén ezt a vírust mutatta ki. Honnan tudták, hogy épp ezt a halottat kell felboncolni? Miért nem nyilatkoztatják a hozzátartozókat? De ma elszólták magukat. Kimondták, hogy nekik a JÁRÁVÁNY SIKERE a fontos, vagyis a pénzhaszon és a magyaritás. Bezzeg a kormányra és hatalomra készülő Jobbiknak erről sincs véleménye és propagandája. Vajon miért ?