2009. október 9., péntek

OKTÓBER 9 – AMIT A HAZAI HÍREKBEN ELHALLGATNAK

Egyre több azoknak a tiltakozásoknak a száma, melyek csalódottan fordulnak el Obamától. Tegyük hozzá jogosan, mert egyetlen igéretét sem váltotta be az USA elnöke. Fokozatos csapatkivonást igért Irakban, de ennek ellenére az ellenkezõje történik és a kivonulási dátumot már többször elõre tolták. Afganisztánba megszavaztak újabb 21.000 létszámú csapaterősítést, de a katonai vezetés kevésnek tartja és további 40.000 katonát kérnek. A legnagyobb hazugság Irak esetében, hogy egy teljes kivonulás esetén az irakiak egymásnak esnek. Jaj de mennyire sajnálják őket, de hiányzott a teljes szimpátia, amikor gyerekek százezrei haltak meg Szaddam ideje alatti blokád miatt, melyet kiterjesztettek alapvetõ gyógy és tápszerekre is. A másik kabarészámba menõ politikai ügy Izrael. George Mitchell továbbra is ingázik, mint egy hülyegyerek Washington és Tel Aviv között, hogy elodázza a problémát. Avigdor Lieberman izraeli külügyminiszter röhögve jelentette ki, hogy "Akik azt hiszik, hogy egy megbeszélés majd megoldja a konfliktusokat, nem sokat értenek a valós helyzetbõl és illuziókban ringatják magukat." (TT-REUTERS)
Megáll az ember esze. Obamának itélték oda a Nobel - Békedíjat. Ugyan miért?!! Hja, ügyesen barátkozik Izraellel. Viszont kaptak már Békedíjat nemzetközi terroristák is, hát miért ne kaphatna Lakáj Obama is. (tudósítónktól)


RETTENETES FÉLEMEM
CIONISTA KÖRÖKBEN

Mi van Obama szélhámosságai mögött? - amely Amerika politikáját jelképezi. Apró, de fontos jelenségek. Korábban megírtuk, hogy az afganisztáni katonai főparancsnok Európába, a NATO-ba jött panaszkodni és segítséget kérni. A hírekben elhallgatták azt, hogy semmit sem tudott elintézni. Ma már azt feszegették a hírekben, hogy táliboknak vezetési jogokat adnának, mert az Al-Kaida a veszélyesebb Amerika számára. Emögött az van, hogy az ostoba amerikai vezetés rájött arra, hogy az afgánoknál a törzsi vezetők a legnagyobb urak és nem kormány, vagy az állami hivatalok. Amerika most ostoba színjátékot játszik, amelynek Obama a bábfigurája. Azt kell neki eljátszania, hogy ura a helyzetnek és megoldja a régi bajokat. Miközben a cionista körökben rettenetes félelem uralkodik. Attól rettegnek, hogyha kivonulnak a csapatok Irakból, akkor ott nem egy nyugatbarát, megdemokratizált ország lesz, hanem abban a pillanantban Amerika ellenségei lesznek és az iszlám államok tömbjét fogják erősíteni, ráadásul még Iránnal is határosak, akik szintén Amerika ellen vannak és mi lesz, ha esetleg a két ország jóba lesz egymással? Ez ugyan most nincs kilátásban, de sosem lehet tudni, hiszen Iránnak olyan távoli komoly szövetségese van, mint Venezuela, stb. A másik rettegésük Afganisztán. Most Amerika is kénytelen lesz föladni ezt a fontos helyen lévő országot és ott egy újabb Amerika-ellenes tömb alakul ki, hiszen nekik meg Pakisztán a szomszédjuk. Pakisztán egyedül India miatt Amerika-barát, más miatt nem. Obama alig kezdte el hivatalát megkezdődik nevetséges ámokfutása. A hazai tévék nem mutatják, hogy Amerikában hónapok óta hatalmas tüntetések vannak Obama eü-törvénye és Afganisztán miatt.