2009. október 19., hétfő

OKTÓBER 19 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL


KÉPMUTATÓ RÁDIÓ

A zsidó várostörténész nyafog a rádióban a lezüllött városról, ahol a „kosz koszt szül”- idéztük. De meg nem említette volna, hogy kik azok akik idejuttatták a várost? Nyafog tovább, hogy „nincs gazádja a városnak”....Pedig ez a fővárosi önkormányzat 100 %-ig zsidókommunistákkal az élen. Megoldásként azt mondja, hogy a civilek veszik kezükbe a város szépítését, egyre több helyen. Említi a Nyugati aluljárót, amit szintén civilek mostak ki a szutyokból pár hónapja, miközben ez a közfeladata lenne a városvezetésnek. Szóba jönnek a grafittik is, hogy mennyi kárt okoznak ezzel. De arról hallgattak, hogy ezt is a zsidórádió reklámozta több mint húsz éve és azóta is folyamatosan. Mi mindig azt mondtuk, hogy ez a falmázolás nem művészet. Ez szándékos rongálás. Olyanok reklámozták ezt a szennyet mint Rózsa Edurado Flores a ma is látható honlapján, vagy mint a másik zsidó, aki kulturális miniszter is volt Orbán kormánya alatt, Bozóki András, aki az anarchizmus kiváló szakértője. A nyafogók azzal jöttek elő, hogy vissza kellene hozni a „közösségi szövetet”, hogy az emberek ismerjék meg egymást és együtt cselekedjenek. Hát éppen ezt verték szét korábban a kommunisták, újabban meg a liberális zsidók. És volt pofája a rádiónak ezt előadni, miközben a mocsok terjesztése is tőlük indult ki, még a nyolcvanas évek közepén.

TESCO MOCSOK

A Tesco áruházakban szórólapokat osztogattak, amin egy zsidó szervezet reklámozza magát, honlapcímmel is. Október 16 volt az „élelmezés világnapja” és azt javasolták a magyar vásárlóknak, hogy vegyenek külön adományokat és azt ingyen adják oda a zsidó szervezetnek, akik aztán jótékonykodnak a magyarok pénzéből. Ennyire hülyének néznek bennünket. A szórólapon dicsekednek, hogy 2008-ban mennyi adományt gyűjtöttek be a hülyéktől. De lényegében ugyanezt csinálja „Csabatestvér” (Böjte atya) és az összes gyermekmentő és rákmentő zsidó alapítvány és más szekták, szervezetek is. Nálunk az alapítványok a bűnözésből élnek, túlnyomó többségében.

JÓL MEGÉLNEK A HAJLÉKTALANOKBÓL

A hajléktalan egyesületek és alapítványok is az élősködők közé tartoznak. Normális nemzetállamban nem is lehetnének hajléktalanok. Ezek az élősködő szervezetek az állami kötelességeket „átvállalják” és közben csaláson alapulnak és csalásokból működnek. Tegnap mutatta a tévé, hogy az egyik ilyen szervezet a Móricz Zs. körtéren bohócmutatványokat csinált, hogy a beöltöztetett maskarákkal a hajléktalanok sanyarú helyzetére hívják fel a figyelmet.. Miért nem Rózsa dombi villák közé mentek? Vagy miért nem a minisztérium elé? Ezeknek a szervezeteknek a vezetői közül egy sem volt még, aki kiniytotta volna a száját, hogy azonnal meg lehetne szüntetni a hajléktalanságot, csak ehhez magyar nemzetpolitika kellene.