2009. október 7., szerda

OKTÓBER 7 – NÉPIRTÁS MAGYARORSZÁGON ÁLLAMI SEGÉDLETTEL


CIGÁNYTERROR
MAGYAROK ELLEN
A világhírű szociálpszichológus azt mondja, a magyar tinédzserek is egyre erőszakosabbak, a magyar társadalom pedig egy olyan úton van, amelyen az amerikaiak tíz évvel ezelőtt jártak. (MR)


A rádió tegnap egész nap az iskolai cigányterrorról beszélt, de úgy hogy nem nevezték meg a cigányokat. A rádió úgy állította be ezt az ügyet, hogy tehetetlenek vagyunk, fogadja el ezt a magyar társadalom. Miért nem a zsidóiskolákban van cigányterror? Itt van a kutya elásva. Kép: rádió honlapján a cigányreklámkép

ADATLOPÓ ZSIDÓK

Támadás a Gmail ellen is, tízezerszám lopták az adatokat

A Microsoft után a Google is elismerte, hogy adathalászok megszerezték levelezőrendszere, a Gmail sok ezer felhasználójának jelszavát. A szakértők szerint nem árt minél előbb jelszót cserélni ezeken a levelezőrendszereken. Mielőbbi jelszócserét javasolnak a szakemberek a Hotmail, a Gmail, a Yahoo és az AOL felhasználóinak. A jelszavak egy része ugyanis adathalászok kezébe került, pontosabban kicsalták maguktól az óvatlan felhasználóktól úgy, hogy azokat egy, a levelező eredeti belépési oldalával megegyező kinézetű, de hamis internetcímen lévő weboldalra irányították. A szakemberek az ilyen támadások ellen legfontosabb védekezésként azt tanácsolják, hogy az internetre kötött számítógépen mindenképpen legyen folyamatosan frissített víruskereső és tűzfal, emellett a gyanús, legfőképpen kéretlenül érkező e-mailekben semmilyen linkre, vagy csatolt fájlra ne kattintsunk rá, ne nyissunk meg ilyet. (MR)

NEM MONDANAK IGAZAT

Ki az a hülye aki elhiszi hogy csak kívülről lopták az adatokat? Ehhez belső segítség is kellett. Pár hete a GMAIL levelezőről eltüntek a címlisták. Erről persze hallgatnak. És amikor üzemzavart hazudtak a Gmail-nál akkor folytak az adatlopások. A Google több programja maffiaszerűen működik.