2009. október 6., kedd

OKTÓBER 6 – VEGYES HÍREK



FIDESZ MÉZESMADZAG


A Fidesz, ha a jövő évi választásokon lehetőséget kap az ország irányítására, a gazdaság motorjait kívánja elsősorban beindítani. Ehhez adót kell csökkenteni, és az állami kiadások lefaragására is szükség lesz. A Fidesz törvényt alkotna a kettős állampolgárságról, jelentősen emelné a rendőrség létszámát. Mindemellett meg kell szüntetni az egészségügy drámai, százmilliárd forintos hiányát. Szijjártó közölte azt is, hogy újratárgyalnák az IMF-szerződés feltéte­leit. A Fidesz-kormány első lépései között szerepel majd a bürokrácia csökkentése és a korrupció visszaszorítása is. (MTI)

EZT IGÉRIK

adócsökentés = mese
állami kiadások lefaragása = mese
kettős állampolgárság megadása = mese
rendőrség növelése = ez igaz, mert a cionista rendőrállam védi meg a hatalmukat
IMF= mese
bürokrácia csökkentése =mese
korrupció visszaszorítása=mese

SZERB MAFFIA

A szerb maffia helikopterokkal rabolgat Svédországban. A szerb belügyminiszter azt mondta, hogy nem tudnak mit tenni odahaza sem, hisz sokan vannak, és ismerik õket ugyan, de lehetetlen bizonyítékot összeszedni ellenük. Svédország néhány városában - Göteborg, Uppsala - divattá vált a gépkocsik felgyújtása az utcákon, francia módra. Többszáz személykocsi vált a tűz martallérkává csak ebben az évben. Többségük arabos suhanc banda, akiknek nincs semmi politikai követelésük, csak úgy viccbõl és szórakozásból gyújtogatnak. A rendőrség néz mint a birka és nem meri összeszedni őket. Majd fizetnek az adófizetők. A dicső svéd szocializmusnak is vége már régen, de a beismerés fájdalmas és várat magára. (tudósítónktól)

A liberális ciondemokrácia lényege, hogy a tövényeik a bűnözőket védik.

MOST MÁR TÖRVÉNYESEN LEHET
PALESZTÍNOK SZERVEIVEL KERESKEDNI

"A rabbinátus központi tanácsa jóváhagyta kedden a kneszet által 2008-ban elfogadott törvényt, amely az agyműködés leállásával ismeri el a halált" - jelentette ki a tanács szóvivője. A központi tanácsnak tizenöt rabbi - köztük Izrael két főrabbija - a tagja, valamennyien állami tisztviselők.
A törvény értelmében a halál az agytevékenység leállásával áll be, nem pedig akkor, amikor a szív leáll, ahogy a zsidó vallási hagyomány tartotta eddig. A halál új törvényi meghatározása lehetővé teszi azoknak a szerveknek (tüdő, szív, máj, vese stb.) a kivételét, amelyek a szívműködés leállásakor már nem használhatók átültetésre. Az eddigi - főként az ultraortodox körök által képviselt - álláspont miatt súlyos donorhiány volt Izraelben. Az ország lakosságának mintegy tíz százalékát kitévő ultraortodoxok nem ismerik el a rabbinátus központi tanácsának erkölcsi fennhatóságát, és megosztottak a halottakból kivett szervek átültetésének kérdésében. MTI

BIZALMAT A BŰNÖZŐKNEK?

„Nem lehet bánatos, szomorú emberekkel országot építeni.” (KÉSZ, Vasárnapi Újság)
Ez a kereszténynek mondott értelmiségi szervezet 100 %-osan a zsidóérdekek propagátora. Most azt sugallták a rádió hallgatóinak, hogy adjunk bizamat a bűnözőknek, tehát a jövő évi Fidesz-kormánynak. Bezzeg a zsidók és az ilyen zsidóbérencek nem bánatosak és szomorúak nálunk.