2009. október 21., szerda

OKTÓBER 21 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

KÁBÍTÓSZERT REKLÁMOZNAK

Ma reggel a rádióban a vizipipát reklámozták a fiataloknak, hogy milyen népszerű. Mindenről beszéltek csak a lényegről nem. Nem szóltak arról, hogy ez a kábítószerezés egyik formája, hanem amolyan jópofa, mókás szórakozásnak állították be. Azt sem mondták, hogy kik állnak ezek hazai terjesztése mögött?

Csintalan Sándor is bejelentette a Hír-tv-ben, hogy ő is beoltatja magát.
Barroso elnök Morvai Krisztina azon kérdésére, hogy az EU miért nem tiltakozott a 2006. őszi magyarországi rendőri brutalitások, szemkilövések, önkényes bebörtönzések és koncepciós büntetőeljárások ellen a Bizottság elnöke úgy válaszolt: az EU nem avatkozhat be a tagállamok belügyeibe.

A sajtótájékoztatón Czeizel Endre genetikus megerősítette, a terhesek mindenképpen oltsák be magukat az új vírus ellen. „Elég indulatos vagyok, mert ma Magyarországon olyan közhangulat alakult ki, amely a várandósok életét veszélyezteti” – adott hangot felháborodásának a professzor azzal kapcsolatban, hogy több orvos is azt ajánlja, az állapotos nők ne oltassák be magukat. Véleménye szerint „szakmai bűn”, ha valaki ezt tanácsolja. Kiemelte: a terhesség bármely szakaszában ajánlott az oltás. Mint mondta, a vírus önmagában nem veszélyes a terhes nőkre, azonban a betegséggel járó magas láz már veszélyezteti a magzatot és fejlődési rendellenességet okozhat. Czeizel Endre megjegyezte: minden vakcinának van mellékhatása. A genetikus úgy fogalmazott: „személyesen vállal szakmai felelősséget, hogy a vakcina nem okozhat rendellenességet a terhes nőknél” (MTI, részlet)
Igen rosszul állhat az oltási kampány, ha ilyen rosszhírű, sötétmúltú figurával reklámoztatják az oltást mint Czeizel doktor, akinek volt képe „szakmai” érvekre hivatkozni. Ha van hiteltelen orvos, akkor ő az, hiszen évtizedek óta lejáratta magát, arról nem is beszélve, hogy magyarellenes körök oldalán politizált mindig. Czeizel mindenképpen a magyar nőket akarja beteggé tenni. Miért nem a zsidónőknek ajánlgatja az oltást?
Melyik nap a tévében egy égőtekintetű nő, valami szakember volt ő is, azt mesélte el a magyar nézőkek, hogy ennek a disznóoltási „vakcinának” van egy hordozó alapanyaga, ami HIGANYT TARTALMAZ. Próbálta erősítgetni, hogy ez a higany olyan csekély mértékű, hogy az nem ártalmas. Akinek egy csöpp kis orvosi ismeretei vannak, az tudja, hogyha a higany bekerül a szervezetbe, az onnan soha, semmilyen módon nem tud kiürülni. Sok gyilkosságot higannyal követtek el, amikor ételbe csempészték be.
Most már azt is elárulták, hogy ez az oltás 2 ezer Ft-ba kerül, ha megveszi valaki a patikában receptre és külön 2 ezer Ft-ot kell fizetni az orvosnak, hogy beadja. Nem rossz üzlet. Azt persze nem magyarázták meg, hogy az orvos gyógyító munkája során miért kérhet ezért pénzt? Vagy ez nem tartozik a munkaköri kötelességébe? Azért is fizessünk a rendelőbe az orvosnak, ha fölír egy receptet? Miért nem ilyen dolgokról beszélnek?

UGYE EMLÉKSZÜNK?
Hosszú évtizedek óta, amikor télen vagy koratavasszal influenza járvány volt nálunk és már szipogott és tüsszögött a fél ország, akkor a tévében mindig megkérdezték az illetékeseket, akik azt mondták, hogy ugyan vannak ilyen esetek, de még nincs járvány. Ez a téma még a kabarékba is bekerült, mert annyire életszerűtlen volt. Aztán egy szép napon bejelentették a hatóságok, hogy mostantól kezdve már járvány van és a kórházakba se lehetett menni látogatóba. Közben globalizáció (magyarul: szabadrablás és népirtás) lett nálunk. Immár közel egy éve nincs olyan nap, hogy a disznójárványról ne beszélnének nálunk, de még egy árva beteget sem láttunk. Járványnak semmilyen jele nincs. Igaz, az utóbbi hónapokban emlegettek 4 halottat, de ezt senki sem hiszi el, hogy ezek ettől haltak volna meg. Ez a riogatókampánynak volt a része. Most új mesével jöttek el. Be kell adni a disznóoltást és a hagyományos régi influenza oltást is, hogy valaki teljes védettséget kapjon. Aki foglalkozott a hagyományos influenzával az tudja, hogy azt is meg lehet úszni oltás nélkül, helyes életmóddal és helyes táplálkozással, stb. Kíváncsiak leszünk, hogy az idén és tavasszal csak disznójárvány lesz? Vagy jön még a régi fajta influenza is?