2009. október 7., szerda

OKTÓBER 7 - HATALMAS ZSIDÓ HAZUGSÁG


Hatalmas zsidó hazugság


A zsidók minden csatornán előszeretettel emlegetnek - úgymond - tudományos nézeteket, amelyeknek semmi köze nincs a valódi tudományhoz. Hát akkor miről van szó? Arról, hogy az okos zsidóbűnözők saját piszkukat, mocskukat az ártatlan magyarokra akarják rákenni, akik elviselték a 12 éves Rákosi-féle zsidórendszert és elviselték a 33 éves Kádár-féle zsidórendszert, ahol mindkét rendszerben a zsidókommunisták voltak a főszerkesztők és felelősök mindenben. Ezt újabban feledtetni szeretnék velünk, de mi nem felejtünk és ragaszkodunk a történelmi tényekhez.
Mivel jelképesen megszünt a kommunista rendszerük, ezért újabban új lemezt tettek fel, de ez is elkopott már, mert semmi köze a valósághoz. Megint jellegzetes zsidó hazugsággal állunk szembe.
Azt hirdetik ezek az agyament áltudósok rádióban és főleg tévékben, hogy " a rossz gazdasági helyzet miatt az előitéletes magyarok bűnbakot keresnek a bajok okaira." Így szól a tömény zsidó hazugság. De hát kik is vezették, fundálták ki nálunk ezt a gazdaságot és pénzrendszert? Kik csinálták ezt az államformát és ezt a mocskos , magyarirtó politikai rendszert? A zsidók. Akiknek ezért felelni kell, mert felelősség nélkül nem lehet semmit sem elvállalni. E sorok írója is vállalja ezekért a sorokért a felelősséget. Csak a zsidók nem vállalnak semmilyen felelősséget, mert akkor már régen szembe nézhettek volna kommunista múltjukkal és jelenükkel. Erről szól valójában az elszámoltatás közelgő kérdése és nem arról a maszlagról van szó, amit a Fidesz és a Jobbik hirdet. Mert ők nem akarnak elszámoltatni, csak be akarják kötni újra a magyarok szemét.