2009. október 11., vasárnap

OKTÓBER 11 – MOLNÁR OSZKÁR BEMONDTA


MOLNÁR OSZKÁR (FIDESZ)
A ZSIDÓ MEGSZÁLLÁSRÓL

A teljes anyag az alábbi címen megnézhető, de van a dolognak szépséghibája. Az, hogy Molnár Oszkár hiteltelen, abban az értelemben, hogy a zsidópártnak, a Fidesznek a tagja és képviselője. Egy. Kettő: nekünk nem kellenek, kínai, zsidó, cigány, néger, afgán és bármilyen bevándorlók. Elég volt! Az eddigi külföldi bűnözőket, teljes vagyonelkobzás mellett ki kell toloncolni. Semmi keresnivalójuk itt az idegen bűnözőknek. Másrészt azért hiteltelen Molnár tévésnyilatkozata, mert a zsidók ezt a videót az interneten úgy küldözgetik és kínálgatják a magyaroknak, mint valami titkos portékát. Ismerjük ezt a zsidó módszert. Először a Kurucinfónak szánták ezt a kibeszélő szerepet, aztán most már vég nélkül jönnek ezek a „megmondó” oldalak, mintha mi hülyék lennénk és nem tudnánk miről van szó. Ez a videó is egy szennyes zsidóoldalra volt föltéve és másik zsidó kalmár reklámozta. Éppen a héten csinált a Fidesz egy műfelháborodást, amivel Molnár Oszkárt megfegyelmezték, mert a zsidó befektetőket emlegette. De ez csak porhintés volt a magyarok szemébe. Ez a videó és más hasonlók is, mind a választási kampány részei. Nem vagyunk hülyék, mint ahogy a zsidók elképzelik, hogy bennünket föl kell világosítani. Molnár Oszkár gyanús szereplését más is igazolja. Pár hete azzal jöttek elő vele kapcsolatban, hogy azt nyilatkozta Edelényben (ahol még polgármester), hogy a terhes cigány nők gumikalapáccsal verik a hasukat, hogy torzszülött gyerekeik szülessenek, mert a fogyatékos gyerekekért több pénzt kaphatnak az államtól. Hosszas cikusz után Molnár visszavonta állítását, oly módon, hogy nemcsakcsak cigány nőkre értette. Márpedig ilyen őrült szokása magyar nőknek nincsen, viszont az ilyen dolgok a cigányoknál megszokottak. A pénz miatt mindenre képesek. Azt is sorozatban csinálták, hogy a gyerekeiket utcán autók elé küldték, hogy „ütessék el magukat”, mert abból szintén pénzt lehet csinálni. Szegény Szögi tanár úrt éppen három éve ilyen ürüggyel lincselték meg Olaszliszkán. Molnár Oszkár, ha már beszállt a kampányba, akkor ne azt nyilatkozza amit a zsidók súgnak neki, hanem amit mindenki lát Magyarországon. Az sem véletlen, hogy egy vidéki kis helyről szivárogtatták ki ezt a nyilatkozatot, mert így a titokzatosság látszatát tudják kelteni azoknak, akik első látásra mindent elhisznek.

Itt a videó alig fele hallható!

A parlament hétfői ülésnapjának legérdekesebb eseményére még az ülés kezdete előtt sor kerül, ekkor ül le ugyanis Navracsics Tibor négyszemközt Molnár Oszkár edelényi polgármesterrel, aki az utóbbi időben rasszista kijelentésekkel vonta magára a figyelmet. Azért már eljárás is indult ellene, hogy magzataik szándékos károsításával gyanúsította városa roma asszonyait, a tavaly karácsonyi zsidózó nyilatkozatának, mely szerint a zsidó nagytöke világuralomra, azon belül is elsősorban Magyarország megszerzésére törekszik, még csak politikai visszhangja volt.
Navracsics Molnár személyes ismerőseként úgy gondolja, hogy ezek a kijelentések valójában távol állnak a polgármestertől. Ezek után már minket is érdekel, hogy akkor miért mondta ezeket. (index, részlet)