2009. október 27., kedd

OKTÓBER 27 – VÖRÖS A VADKÖRTE

ZSIDÓ VADKÖRTE BEDOLGOZIK A HUNHIRBE

A Vadkörte néven irogató zsidó szorgalmasan küldözgeti bizalmas jelentéseit a vöröszsidó Hunhirnek. Vadkörte igen okos ember. Okosságánál már csak jólértesültsége a nagyobb. Ő amolyan megmondóember. A zsidó álhírek és maszlagok kisziviárogtatásának a bajnoka. Kicsit hasonlít Posta Imrére, ahogy dolgozik. Róla majd máskor. Vadkörte azért vadkörte, hogy a hírforrásait ne nevezze meg. Mivel nem nevezi meg a hírforrásait, ezért riogatásai és rémképei is hiteltelenek. Ezek azonban elárulják Vadkörtének és fajtájának a szándékait is. Jellemző a Hunhirre, hogy ilyen figurák szövegeit minden megjegyzés nélkül teszik közzé. Vagyis, azonosulnak a riogatások tartalmával. Miért fontosak a zsidóknak ezek a szerencsétlen riogatások? Erről persze nem értekezik a jólértesült Vadkörte. Azért fontosak nekik a maszlagok terjesztései, mert arra számítanak, hogy a magyar olvasók annyira hülyék már, hogy nem tudják eldönetni egy szövegről, hogy az kiktől és milyen szándékkal készült. Elolvasva Vadkörte lázálmait elgondolkodhat az olvasó azon, hogy mennyi valóságtartalma volt ezeknek a "mesterlövész" meséknek? Inkább arról van szó, hogy Vadkörte vagy saját lázálmait vetíti ki, vagy pedig - ez a valószínűbb - megbízásra dolgozik, ezekkel az ál-híreivel.
****************************************************
A 15 mesterlövész egy hetes „látogatása” 113 millió forintba került. Ebben benne volt a szállás, az ellátás, a szállítás (ezt az In-Kal végezte jelzés nélküli autókkal – ha valaki másra gondolt volna -, és nem voltak szégyenlősek számlázáskor), a mesterlövészek „munkadíja” és kiküldetési díjai, valamint a bukaresti prostik (21 bedrogozott fiatalkorú fiú és lány vegyesen - a megrendelők igénye szerint) bére is. Információink szerint a Magyarországra telepített zsidó mesterlövészeket valamiért nem tartják eléggé megbízhatóknak a magyar ügyek zsidó irányítói. A Jobbik rendezvényére 8 izraeli és 2 betelepített zsidó lövész volt beosztva, a HVIM rendezvényén 2 izraeli zsidó és egy magyarországi zsidó állt készenlétben, az MNB 2006-hoz pedig 1+1 felállásban voltak beosztva. A Zsidesz nagytétényi rendezvényén 5 izraeli zsidó és 1 magyarországi zsidó „vett részt”. Megfigyelők szerint Orbán Viktor meglehetősen idegesen mondta el beszédét, mert nemrégiben felszólítást kapott gazdáitól, hogy csak óvatosan magyarkodjon. Vidéken a nagyobb városokban fiatal zsidó telepesek hordái álltak készenlétben, akik nagy gyakorlatot szereztek már Palesztinában az utcai harcokban. Ezeket az állatokat 2-3 évre telepítették Magyarországra, és azt tervezik, hogy folyamatosan váltják őket. Egy debreceni honpolgár által rögzített videón látható is az egyik bevetési csoport, akik több dologban is különböznek a szokásos droidseregtől. A lőállások Judapesten a megemlékezések környékén levő házak zsidó tulajdonú lakásaiban és irodaépületeiben voltak. Meg nem erősített információk szerint a Nemzeti Bank épületében is volt egy. Menekülési útvonalat nem terveztek, mert az Izraelből irányított magyar rendőrség úgysem reagálhatott volna az esetleges merényletekre úgy, ahogy ez ilyenkor jogállamban szokás. Viszont több hétig készültek arra a provokátorokkal együtt a megemlékezéseken részt vevő droidnak öltöztetett és civilruhás rendőrök egyes csoportjai, hogy ha a mesterlövészek parancsra akcióba lépnek, akkor a zűrzavart kihasználva a tömegbe lőjenek. Minden megemlékezésen éles lőszerrel voltak töltve a fegyvereik, és extra mennyiségű tartaléklőszert is biztosítottak nekik. (Az éles lőszer a szokásos felszerelés része, a tartalék csak bizonyos alkalmakkor kerül kiszállításra és készenlétbe helyezésre. A tartalékról nem minden kivezényelt rendőr tud.) Mindezt a zsidók szerint az indokolja, hogy szinte megszűntek az utcai harcok Magyarországon, és már nem nagyon tudják mivel hergelni a magyart. Azért persze nagy erőkkel próbálkoznak minden téren. Izraelben egyre több stratégia csoportot hoznak létre (vagy a meglévők létszámát bővítik), hogy a magyarországi forradalmat valahogy kirobbantsák. A legfőbb gondjuk az, hogy mindenképpen az ő terveik szerint kellene a forradalmi táncot eljárnunk. Különben előfordulhat, hogy komoly vereséget szenvednek. (hunhir)

Komolyan mondjuk, hogy Vadkörte ostobaságai nevetségesek. Ki az a hülye, aki elhiszi azt, hogy valakik súgnak Orbán Viktornak, hogy most ne nagyon "magyarkodjon" az ünnepi beszédében? Akik ismerik Orbán nagyívű pályafutását 1988-tól kezdve, azok nagyon jól tudják - csak vadkörte nem -, hogy Orbánt nem kell utasítgatni, tudja ő magától is, hogy mit és hogyan kell neki előadnia, hiszen a cionisták ügynöke, akárcsak Vadkörte. Mik azok a meg nem erősített információk Vadkörte? Köszönjük Vadkörte marhaságait és azt, hogy bebizonyította mindenki számára, hogy a Hunhir kiknek a szolgálatában dolgozik.