2009. október 28., szerda

OKTÓBER 28 – ZSIDÓK TÁMOGATJÁK A JOBBIKOT




































MEGBUGGYANT ZSIDÓK
REKLÁMJA A JOBBIK MELLETT

Egyáltalán nem véletlen az, hogy a zsidók a zsidó-Kurucinfót használják fel sötét propagandájuk eszközének. Miközben azt a hamis látszatot szeretnék elérni, hogy a Kurucinfo az nem zsidóérdekű oldal. Pedig az. 100%-ig. Hogy ezt más oldalak miért nem írják meg? Mert érdekeltek a zsidópropagandában és a zsidóhatalom fennmaradásában. Vagy pedig annyira hülyék és vakok, hogy erre még nem jöttek rá. Most, hogy a Fidesz szavazótábora egyre apad, hiszen minden jelentés ezt sugallja, most belekezdtek a Jobbik fölpumpálásába. Persze ez nem történik olyan nagy erővel, hogy a Jobbik megnyerje a választásokat, csak a Fideszél kicsit kevesebb szavazatot érjenek el. Korábban Morvai Krisztina már nyilatkozott olyan éretelemben, hogy bizonyos kérdésekben együttműködhetnek a Fidesszel. Még az is elképzelhető, hogy koalícióra lépnek egymással. Az pedig a magyarok számára felér egy MSZP-SZDSZ hatalommal. Már most azt írják, hogy a Jobbik támogatottsága elérte az MSZP-ét, ami annyit jelent, hogy az MSZP-t mindenképpen le kell köröznie a Jobbiknak, hiszen Cion bölcsei ezt így fundálták ki. Új divat jön, új ruha, új majomkodás, tehát a régi sablonokkal már nem lehet hülyíteni a magyarokat. Ősi bolsevik módszer, hogy mindig „megreformálják” magukat. Most a Fidesz ugyan kormányt fog alakítani, de rögtön nyomában ott lesz a Jobbik. Most azt a nevetséges mutatványt akarják elhitetni az emberekkel, hogy a Jobbik és a Fidesz között van különbség. Nincs. Az alábbi képek a friss You Tube-maszlagból vannak. Ez is 100%-ig zsidó megrendelésre készült.
HAB A TORTÁN
Miközben az EU-t ezek a shalomzsidók egy szabadkőműves zsidókommunista bandának ábrázolják, aközben most hallgatnak arról, hogy a Jobbik is ezek közé tülekedett és amikor a Fidesz oldalán fognak ülni a Házban, akkor is ugyanebbe a társaságba kerülnek. El fog jönni a nap, amikor a becsapott magyar választók számon fogják kérni a Jobbikot is.
MEGFEJTÉS
Aki eddig nem tudta, hogy a Jobbik miért nem beszél zsidóbűnözésről, az most rájöhetett arra, hogy akiktől a pénzt, a reklámot, a győzelmet kapják, azokat nem nevezhetik bűnözőnek. Ennyire egyszerű. Annak muzsikálnak, aki fizet.