2009. október 28., szerda

OKTÓBER 28 – A NEMZET NEM HIGÍTHATÓ

ALJAS ZSIDÓ PROPAGANDA

Meg kell jegyezni, hogy a Jobbik úgy nyilatkozik, hogy nemzeti politikát folytat. A most megkülönböztetett emberek között – a megkülönböztetés okát keresve talán - nemcsak gazemberek vannak, buták is lehetnek. Viszont a gazember és a buta is a nemzet része. (A szerzőnek téves nézetei vannak a magyar nemzet fogalmáról. A társadalomban csak azok tekinthetők a magyar nemzet tagjainak, akik eszerint élnek és cselelednek. A nemzetközi bűnözők, az élősködők, a köztörvényes bűnözők és az idegen söpredék nem a magyar nemzet része. Ezeket csak a zsidóbűnözők tekintik magukhoz tartozónak. A szerk.) A buták jogait is korlátozni kívánják? Milyen alapon? Jog szerint még az általuk gazembereknek tartottak jogait sem korlátozhatnák. Végtére is a politikában való részvétel is állampolgári jog. Ha a polgár jogainak birtokában van, akkor választó és válaszható. A gyakorlat előfeltétele pedig a politikában való részvétel lehetősége. Ennek korlátozása sértheti a választó érdekeit. 89-90-ben a rendszert változtató pártok nem hoztak tagjaik számára ilyen kizáró feltételeket. (Persze, ezért került az összes pártba zsidókommunista bűnöző és ügynök. A szerk.)A rendszerváltoztatás pedig nem a pártok tagságának összetétele miatt állt meg, hanem a választók döntése miatt. 94-ben kétharmados arányban győzött az MSZP és az SZDSZ. A rendszerváltoztatás elakadt. A Jobbik pedig nem volt sehol. 2002-ben úgyszintén. 2006-ban sem lett Jobbik siker. Viszont a rendszert közben folyamatosan változtatják – az MSZP és az SZDSZ a nép felhatalmazása alapján (A válsztási törvényben engedett csalásokról van szó és nem a magyar népről. A szerk.)– részben előre, részben hátra. A változtatások haszonélvezői nem valószínű, hogy jelentkeznek tagnak a Jobbikba. Az egykori MSZMP tagok sem, holott úgy tűnik, őket várja a Jobbik. Mintha csak az egykori vezetők lennének nemkívánatos személyek. A III/III-asok valószínűen már rég beépültek. Alakuláskor, ahogy szokták.
Jakó Ferenc, Polgár Info, részlet

A NEMZETKÖZI BŰNÖZŐK
NEM A MAGYAR NEMZET RÉSZEI

MEHETNEK A KOMMUNISTÁK A JOBBIKBA

Ilyen lépésre utoljára Torgyán József vetemedett, amikor meghirdette, hogy a kisgazdapártba is bejöhetnek a kommunisták. Ezzel a döntéssel, hogy beveszik a „jókommunistákat, a józsidókat és a jócigányokat”, meg is pecsételte a Jobbik a sorsát. A Jobbik se nem radikális, se nem nemzeti, hanem egy szalonképes párt, amelyik kézzel-lábbal igyekszik megfelelni a zsidódemokraták elvárásainak. Akik most a Jobbikba tülekednek megérezték a húsosfazék szagát, hiszen a Jobbik bent lesz a paralamentben és az is lehet, hogy egy idő után átveszi a Fidesz szerepét, vagy előbb annak csak egy részét. Jelenleg a Jobbik és a Fidesz feladata az – varázsszavak duruzsolásával – hogy a jelenlegi cionkommunista bűnhatalmat átmentsék a következő évekre. Meg kell csak nézni a zsidótulajdonú és szellemiségű álnemzeti honlapok véleményeit a Jobbikról. Ezek emelik most a magasba a Jobbikot, de a hivatalos zsidósajtó is ezt teszi. Az antiszemitázás című hamis lemez csak azoknak az agymosott hülyéknek szól, akik elhiszik azt, hogy a Jobbik majd föllép a zsidóbűnözők ellen. Nem fog föllépni. Hanem paktumot kötnek velük. Ugyanazt az árulást követik el, mint amit 1989-ben elkövettek az akkori bűnözők. Akkor az MSZMP azt mondta az új és fiatal bűnözőknek, ha minket nem fogtok bántani, akkor mi sem bántunk titeket. Most a Fidesz-Jobbik ugyanezt teszi. A nagytőkés és zsidósajtós bűnözők azt mondják (üzenik) a Jobbik-Fidesznek, hogyha minket békén hagytok az eddigi hatalmunkban, akkor mi is békén hagyunk benneteket és tovább folytathatjátok a népbutítást és a magyarok szemének a bekötését. Erről van szó a Jobbiknál is.

Különvéleménnyel üdvözöljük a Jobbik Purgatórium-programját
G. Kirkovits István - HunHír.Hu

A teljes erkölcsi-politikai tisztaság és megkérdőjelezhetetlenség igényével nagyon fontos és alapvetően meghatározó programot fogadott el a nemzeti radikális erő, hogy tagjai politikai feddetetlenségét igazolja, illetve hogy lehetőleg köpönyegváltó emberek nélkül erősítse táborát. Mint ismert, meghatározták, hogy milyen pártok volt tagjai nem, illetve csak időkorlátozás szerint lehetnek jobbikosok. A volt MSZMP tagja a Jobbik új alelnökének megfogalmazása szerint a szükséges átvilágítások után csatlakozhatnak. Az MSZP-fanok teljesen elfogadhatóan nem léphetnek át, hiszen ők már a csillagváltáskor választották a hervadt szegfűt maguknak. Az SZDSZ tagjai szintén potenciális ellenségnek számítanak, s bármilyen meglepő is jelen időnkben az alábbi gondolatok közlése, szerencsésebb lett volna, ha rabmadár pártiak esetében is alkalmazzák az időkorlátot, bármilyen szentségtörésnek is tűnik most ez a kijelentés.