2009. október 4., vasárnap

OKTÓBER 4 – ELŐRÁNCIGÁLT GYANÚS ÜGY





Magyar szakértők szerint kivégezték Magyarosit Bolíviában


Magyar szakemberek azt állítják, hogy a Bolíviában, egy kommandós akció során lelőtt Magyarosi Árpádot kivégezték. A Santa Cruz-i Las Americas szállodában történt áprilisi rajtaütés után nyilvánosságra került fotók, valamint egy magyar orvos szakértő által készített boncolási jegyzőkönyv alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a 28 éves román állampolgárságú férfi a rájuk törő fegyvereseknek megadta magát, kezeit felemelte, ennek ellenére hét lövés érte, és félórás szenvedés után belső vérzés okozta fulladás miatt vesztette életét - ismertette Tarjányi Péter rendőrségi szakértő egy vasárnapi sajtótájékoztatón. Nyikos Attila, a család ügyvédje közölte: Európai Unió egy állampolgárának meggyilkolása miatt hétfőn feljelentést tesz az Országos Rendőr-főkapitányságon. (MTI)

MI VAN A HÍR MÖGÖTT?
A hír mögött zsidó mesterkedés áll, mint már annyiszor. Most a Magyarosi ügyet azért kaparták elő, hogy a börtönben tartott Tóásó Elődöt kedvező helyzetbe hozzák ezzel a zavaros üggyel, mielőtt még a tárgyalására sor kerülne. Akik figyelemmel kisérték az ügyet április óta, azoknak most feltünik, az időzítés kérdése, ennél az ügynél. Miért fél év után jutott eszükbe ez a hajánál fogva előráncigált ügy? Hiszen a boncolási jegyzőkönyvek akkor már nyilvánosságra lettek hozva. Akár hogy is nézzük, itt arra megy ki ez a kitalált ügy, hogy a Tóásó tárgyalása előtt követ dobjanak a vízbe, hátha lesz a hullámokból valami haszon. Csakhogy a magyar államot nem érdekelte Magyarosi Árpádnak sem az előélete, sem a halála. Reméljük a magyar szakértők Magyarosi előéletével kezdik a vizsgálatot, hogy mit keresett a zsidók vezette (Rózsa Eduardo Flores és Révész Tibor) Székely Légiójában? Miért vette fel a muszlim vallást Rózsa Eduardó parancsára? Milyen céllal, milyen pénzből, milyen papírokkal, milyen néven utazott Boliviába? Ezek lennének a fő kérdések és nem az, hogy hogyan halt meg. Hiszen a terroristákat felszólították, hogy adják meg magukat, mire azok tüzet nyitottak a rendőrökre. Mióta csinál magyar szakértő Boliviában boncolási jegyzőkönyvet? Erre igazán kíváncsiak leszünk. Talán van a szakértőknek arról is fotójuk, hogyan adta meg magát feltett kézzel a szállodában? Tarjányi Pétert (képen) nem kell bemutatni, mert a hazai zsidótévék gyakori szereplője. Az ügyvéd úrnak előbb arra kéne választ adnia, hogy utólagos védence mit keresett Boliviában? Kép: Magyarosi boncolási jegyzőkönyv befejező része (EJU)
Az előráncigált ügyet a 100 %-osan zsidó ECHO-TV-ben Bayer Zsolt próbálja szépítgetni és az összes zsidó lapnál téma lesz a néhai EU-állampolgár. Csak arról hallgatnak, hogy mit keresett Boliviában? Milyen céllal utazott ki? Miért szerepelt fegyverekkel a többi bandita között, az EU-s állampolgár?