2009. október 5., hétfő

OKTÓBER 5 – CSALÓKA KÉPEK CSALÓKA MAGYARÁZATOK



Kép: Magyarosi a földön, kezei nincsenek összekötve, hanem megmerevedett állapotban vannak.

MÁST MUTATNAK A KÉPEK

MINT A MAGYARÁZATOK

Most egyelőre nem közöljük azokat a képeket, amelyen a szállodában tartózkodó nemzetközi terroristák saját fegyvereikkel láthatók, mert ezekből hazai lapokban is igen sok kép jelent meg. De ha már elkezdődött ez az újravizsgálati ügy és ehhez a teljes sajtót riasztották, édemes néhány szót szólni a képekről és a képeket magyarázó hazugságokról, amiket főleg a netes levelezőlistákon terjeszetenek, a legszélesebb címekre küldözgetve.
Figyelembe kell venni mikor készültek bizonyos képek, amelyek a hazai és külfödi sajtóban megjelentek. Arról bizonyosak lehetünk, hogy a boliviai hatóságok nem minden képet hoztak nyilvánosságra ami az elfogási akció közben történt, hiszen a tárgyalásra is tartogatnak bizonyító erejű képeket. Most csak azokkal foglalkozunk amelyek hozzánk eljutottak. Valószínűsíthető, hogy a rajtaütés során saját szobájukban lőtték le a három férfit. Azt nem tudni, hogy mindegyikük külön szobában volt-e? Ugyanis Rózsa Edu volt az, aki megparancsolta nekik, hogy ne adják meg magukat, hanem lőjenek, amikor észlelték a rajtaütést és a felszólításokat. Ezek nagy hanggal járnak, tehát volt idejük fegyverhez nyúlni, hiszen minden jelentésben 30 perces tűzpárbajról írnak, ami elég nagy idő. Az első képeken a hullák a szobákban vagy folyósón látszanak, majd ezekre számokat helyeztek a beazonosítás miatt. Lehet, hogy a három férfi a szobákban védekezett, az is lehet, hogy már a folyosón. A vizsgálatok után a három holttestet autókkal elszállították a hullaházba. Ott viszont a boncolás előtt lemosták őket.
Amikor a hazai hírlevelekben mozgósítanak ennek az ügynek az érdekében, akkor meglehetősen sok hazugságot kevernek az információkba, hogy az olvasókat befolyásolják annak érdekében, hogy "három ártatlan férfit öltek meg" a szállodában. Akik Rózsa állítása szerint (Kepes-film) azért mentek Boliviába, hogy fegyveres harccal döntsék meg a Morales-rendszert. Rózsa megmondta kerek perec, hogy pénzköltségeket és a fegyvereket biztosítják nekik. Tehát a szállodában fegyveres terroristák voltak. A boliviai hatóságok jogosan csaptak le rájuk. Később egy videófilmben maga Rózsa mondta el, hogy nem tudták megölni Moralest és kiséretét a Titicaca tavon tett korábbi látogatása során. Ezek az ártatlan fiatalemberek vajon miért akarták megölni Terazas püspököt? Csak azért nem tudták megölni, mert éppen nem volt otthon. Képek sora bizonyítja a jelentős mennyiségű fegyvert és robbanóanyagot, amit a hatóságok lefoglaltak a szállodában és azon kívül, ezektők az ártatlan fiatalemberektől. Ezen kívül jegyzőkönyvet vettek fel arról a vizsgálatról is, ami a szállodában történt lövésnyomokat rögzítette, tehát minden dokumentálva van. Kommunista szemetek nem Boliviában, hanem Magyarországon vannak. Ezek a kommunista szemetek 1945-től kezdve a 60-as évek közepéig sok tízezer magyart öltek meg, mert magyarok voltak. Azóta pedig tudatos népirtást folytatnak a magyarok ellen. A kommunista szemetek. Ennyit a száraz tényekről. És ezek a kommunista szemetek azok, akik most a szennytévéikben elhallgatják a valós tényeket a boliviai kalandorokról. Vajon miért hallgatnak? Miért nem teszik közzé a képeket? Megnyugtathatunk minden olvasót, ha eljön a tárgyalás ideje Boliviában, akkor sok minden kérdésre választ fogunk kapni, amit nálunk a kommunista szemetek elhallgattak.



Kép: autókon elszállították a holttesteket a hullaházba










Kép: boncasztalon a három lemosott holttest, elöl Rózsa, középen az ír, hátul Magyarosi, még mindig látszik a feltartott keze
A TÉNYEK KEDVÉÉRT
Budaházy György nem utazott Boliviába, hamis papírokkal, hamis álnévvel, semmilyen fegyvere nem volt, semmilyen bűncselekményt nem követett el, hanem pusztán a nézetei miatt fogták el kommandós idegen zsoldosok. Megalázva kommandósok között - mint egy rablógyilkost- szállították és mutogatták a tévékben, kéz és lábbilincsben, ezek a kommunista szemetek. Nem felejtünk.