2009. október 1., csütörtök

OKTÓBER 1 - SÚLYOS BŰNÖK


Miközben gyarmati sorból három éve felszabadult országokban, mint pl. Bolivia sorra állítják bíróság elé az elmúlt évtizedek politikai-gazdasági bűnözőit, addig nálunk a kommunista gyilkosok milliós nyugdíjaikat élvezik, s az élet napos oldalán érintetlenül húzzák meg magukat. Hazai cionkormányok nem vonták meg a kommunista kitüntetettek, pártfejesek és zsidókommunisták nyugdíjait. Teljes vagyonelkobzást sem folytattak ellenük.

BŰNÖZŐK ÜLNEK A FEJÜNK FÖLÖTT
Miközben nálunk az "érinthetetlenek", a bűnözők kasztja uralkodik, addig pl. Boliviában szigorúan megbüntetik azokat, akiket hivatali korrupción érnek. Ezzel az erővel nálunk az összes önkormányzatot el lehetne itélni, hiszen MSZP-FIDESZ bűnbandák garázdálkodásáról van szó.

MIT TESZ A JOBBIK?
A KORMÁNYKÉPES ERŐ?
Kérem szépen a Jobbik semmit sem tesz. Meg sem mukkannak a legsürgetőbb, legfontosabb, a magyar népirtást érintő ügyekben. Néha vidéken, jó messze a fővárostól tartanak kisebb tiltakozó gyűléseket, ezen kívül semmit sem tesznek. Inkább hallgatnak, mert abból nem lehet baj. Fő szempont náluk a szalonképesség megtartása, hogyha jövőre bekerülnek a Fidesz oldalára, akkor jó arcot vágjanak a megszelídített Jobbikra. Ők a kocsiban (liberális demokrácia) az ötödik kerék. De jön majd október 23-a, amikor a Jobbik és a többi álnemzeti szervezet el fog bújdokolni a föld alá, jó messzire a Kossuth-tértől, ahol 56-ban közel ezer magyart gyilkolt le Nagy Imre és ávós bandája. Akiket azóta sem vontak felelősségre, pedig a gyilkosok köztünk vannak. És kapják a sokszázezres nyugdíjaikat. Kép: pesti utcákon látható matricák