2009. október 2., péntek

OKTÓBER 2 – CIONRÁDIÓ AGYMOSÁSA


EMEREGGGYYY A NÉPBUTÍTÁS ESZKÖZE
SAUL RABBI PROPAGANDISTÁJA



Hallhattuk a cionrádióban a püspöki kar dörgedelmes szózatát a magyar nézetek ellen, mivel egyre többen vannak azok, akiknek elegük van abból, hogy katolikus templomokban Mózest és Saul rabbit hallgassák. A püspöki kar arról mélyen hallgatott, hogy miért tilos katolikus templomokban Jézus tanításait hirdetni? Egyelőre ott tart a cionrádió, hogy hónapok óta megy Saul rabbi történetének ismertetése Gyürki László, pápai prelátus, kanonok és körmendi plébános részéről. (képen)


MEDDIG FERTŐZI A MIKROFONT BALÓ GYÖRGY?


Baló is azok közé a pótolhatatlan kommunista elvtársak közé tartozik, akiket mindehol be lehet vetni, amolyan mindenes. Évtizedekig a képernyőket rontotta, újabban a rádióban dadog pösze, beszédhibás hangján, magyartalan mondatokkal és hangsúlyokkal. Félreértés ne essék, nem Baló testi hibáit kifogásoljuk, mert ezek örökletes dolgok. Mi csak annyit mondunk, hogy Baló teljesen alkalmatlan arra, hogy magyar mikrofonok előtt működjön. Persze Baló nincs egyedül a cionrádióban, mert vele együtt el kéne távolítani az orrhangú vízi Dorottyát és a teljesen beszédhibás Mátyus Katit is. Most csak pár jellegzetes nevet sorolunk, de a teljes személyzetet (kivétel nélkül) sürgősen ki kéne cserélni magyar hangokra és magyar emberekre.


HÁNY BŐRT HÚZNAK LE ANNA FRANKRÓL?


Úgy látszik Anna Frank is olyan üzletág mint Wallenberg, akiről 6 millió bőrt le lehet húzni és még mindig marad nekik, amit reklámozhatnak. Tegnap a cionrádió nem a délvidéki magyar népirtás több mint 40 ezres áldozatáról és nem a csehlovákiai magyarok milliós üldöztetéséről és irtásáról szólt, hanem újra elővették az Anna Frank-lemezt, mivel most már a You Tube-on 66- féle filmet tettek fel róla. Megtudtuk, hogy a róla szóló könyvet 77 nyelven, több mint 30 millió példányban adták ki. Jó üzlet, ahhoz képest, hogy amerikai bíróság kimondta, hogy a naplót a lány apja hamisította.

Tót barátainknak ez van a számláján